Tece Apartman Yöneticiliği

Tece Apartman Yöneticiliği

Mersin’in çeşitli bölgelerinde profesyonel apartman yöneticiliği hizmeti sunan firmamız kanunlara uygun, eşit ve adil apartman yönetimi standartlarını sağlıyor. Apartman yönetim standartlarının değişmesi huzurlu ve sağlıklı bir yaşam alanın oluşmasına imkan tanıyor. Birçok açıdan avantajlı olan profesyonel apartman yöneticiliğinde Tece apartman yöneticiliği hizmetlerimiz başarılı sonuçlar çıkarmıştır.

Mersin Mezitli bölgesinde Tece’de yer alan sitelerin ve apartmanların yönetim sorunlarını kısa vadede çözen hizmet sunuyoruz. Apartmanlar farklı yaşamsal standartları olan ev sahiplerinin bir arada yaşadığı yerlerdir. Tüm ev sahipleri için yüksek kalite yaşam standartlarının sağlanması ancak profesyonel yönetimle mümkün olabilir. Bu alanda uzmanlaşmış olan firmamız marka tescilli firma olarak profesyonel apartman yöneticiliği hizmetini sertifikalı hizmet olarak sunmaktadır.

İmer Yönetim Tece Apartman Yöneticiliği Hizmet Farkı

İmer Yönetim tek faaliyet alanı olan apartman ve site yöneticiliğinde başarılı işlere imza atmaktadır. Modern yönetim anlayışını uygulayan firmamız ortak alanların idaresi konusunda hiçbir sorun yaşanmamasını sağlamaktadır.Tece apartman yöneticiliğihizmetimizin sağladığı avantajlar ise şöyledir;

  • Finansal olarak çok daha karlı bir yönetime sahip olmak
  • Apartman sakinlerinin yönetim sorunlarından etkilenmemesi
  • Ortak alanlar için gerekli tüm bakım, onarım ve koruma işlerinin düzenin sağlanması
  • Isıtma, güvenlik, asansör gibi apartmanın ortak ihtiyaçlarının sorunsuz giderilmesi
  • Hukuki sorunların takibi ve çözümünün sağlanması
  • Kanuna uygun eşit ve adil apartman yönetiminin düzenli olması