Mersin Apartman Yönetmeliği

Mersin Apartman Yönetmeliği

Apartman yönetiminde uygulanması gereken kurallar Kat Malikleri Kanununda açıklanmıştır. Türkiye’nin tüm illerinde olduğu gibi Mersin’de de apartman yönetimi bu kurallara uygun şekilde gerçekleştirilmektedir. Mersin apartman yönetmeliği gereğince yönetici atama, kurul, yönetici görevleri, defter tutma gibi konular kanuna uygun olmalıdır.

Kanuna göre ortak yerlerin nereler olduğu da belirtilmiştir. Buna göre her katın kendi dışında kalan tüm alanlar ortak alanlardır. Ortak alanların idaresi için ortak bir finans oluşturmak gerekir. Bu tür işlerin tümünü apartman yönetimi gerçekleştir. Apartman yöneticiliği alanında uzmanlaşmış olan firmamız finansal kazanç sağlayacağınız şekilde apartman yönetimini sağlamanıza olanak tanır.

İmer Yönetim Apartman Yönetiminde Kanunlara Uygun Hizmet

İmer Yönetim olarak yönetmeliklere uygun apartman yöneticiliği hizmeti sunuyoruz. Eşit ve adil bir yönetim için kanunların yönlendirdiği şekilde düzenlemeler yapıyor ve modern yaklaşımlarla apartman hayatını çok daha kaliteli hale getiriyoruz. Kanun ve yönetmelikler konusunda uzmanlaşmış olan firmamız apartman yönetiminde hiçbir hukuki sorun yaşanmamasını sağlıyor.

Kanun ve yönetmelikleri bilmeden apartman idaresi yapmaya çalışmak ciddi problemler doğurduğundan devlet de profesyonel apartman yöneticiliği desteğini onaylamaktadır. Mersin apartman yönetmeliği hakkında daha detaylı bilgiye sahip olmak için firmamızdan yöneticilik desteği alabilirsiniz. Kanun ve yönetmeliklere uygun apartman yönetimi ile sorunsuz ve huzurlu bir apartman yaşamına sahip olabilirsiniz. Firmamız marka tescilli firma olarak profesyonel apartman yöneticiliği hizmetinde hukuki alanı da kapsayacak hizmet sunmaktadır.