Dışarıdan Yönetici

Dışarıdan Yönetici

Site ve apartman yönetiminden dışarıdan hizmet almak sorunların çözülmesinde çok daha etkilidir. İçerden yönetim kurulması ve işlerin yürütülmesi genellikle sorunlara yol açar. Çünkü site ya da apartman sakinlerinin kanunlara uygun yönetim standartlarını uygulaması zordur.Dışarıdan yönetici birçok açıdan avantajlıdır ve ortak alanlarla ilgili yaşamsal kaliteyi arttıran bir çözümdür.

Site ve apartman yönetiminde büyük başarılara imza atan firmamız dışarıdan yönetici desteği sunmaktadır. Dışarıdan yöneticiyle çalışmakkanunlara uygundur. Kat Malikleri Kanunu dışarıdan yönetici konusunda sınırlama getirmemiştir. Yönetmeliklere uygun yönetim hizmeti sunan firmamız apartman ve site yönetiminde eşit ve adil standartların oluşturulmasını sağlar.

İmer Yönetim Dışarıdan Yönetici Farkı

Dışarıdan yönetici kavramı ülkemizde yeni bir kavramdır. Avrupa’da ise bu profesyonel bir iş olarak kabul görmektedir. Apartman ve site yönetiminde dışarıdan yönetici farkını yaşatan firmamız finansal açıdan da kazanç sağlamanıza imkan tanıyan hizmet sunar. Dışarıdan yönetici hizmeti alarak;

  • Finansal olarak kazançlı çıkarsınız
  • Apartman ya da sitenizde yaşanan ortak alan sorunları ortadan kalkar
  • Kanun ve yönetmeliklere uygun yönetim uygulanır
  • Hukuki sorunlar takip edilir ve çözülür
  • Profesyonel destek ile huzurlu ve dengeli bir yaşam standardı sağlanır

İmer Yönetim olarak alanında uzmanlaşmış yöneticilerin sisteminizi kaliteli hale getirmesini sağlıyoruz. Çözüm odaklı yaklaşım ile kısa sürede apartman ya da sitenizdeki sorunları bir daha ortaya çıkmayacak şekilde çözüyoruz.