Apartman Yönetimi

Apartman Yönetimi

Apartmanlar ortak yaşam alanlarının adil kullanımıyla huzurlu ve kaliteli yaşamsal standartlar sunarlar.Apartman yönetimi Kat Mülkiyeti Kanununa göre düzenlenmesi gereken bir sistemdir. Bu kanuna göre apartman yöneticisi apartmanın kullanımın amaca uygun olması, apartmanın korunması, bakımı ve onarımı gibi apartman sakinlerinin yararına olan konularla ilgilenen kişi olarak tanımlanır.

Tüm apartman ortak alanlarının yönetimin profesyonel olarak yapılması apartman sakinlerinin yaşamsal standartlarını yükseltmektedir.  İmer Yönetim olarak apartman yönetimi konusunda profesyonel hizmet sunuyoruz. Profesyonel site ve apartman yöneticiliği alanında uzman olan firmamız olası anlaşmazlıkların yol açacağı sorunlardan apartman sakinlerini koruyan önlemler alıyor.

Apartman Yönetiminde Profesyonellik İçin İmer Yönetim

Apartman yönetiminin profesyonel olarak planlanması günlük hayatı aksatacak sorunların yaşanmasını önler. Biz İmer Yönetim olarak tek faaliyet alanımız olan apartman ve site yöneticiliğinde marka tescilli bir firmayız. Eşit ve adil apartman yönetimi standartlarını sağlayan hizmetimiz daha iyi bir yaşam için gereken ortak alan standartlarını sağlıyor.

Apartman yönetimi hizmetimiz abonelik işlemlerinden kamera ve güvenlik sistemlerine kadar geniş bir alanı kapsıyor. Apartman yönetimi için gerekli eğitimi almış uzmanlarımızla modern ve kalite standartları yüksek bir yönetim sistemi kuruyoruz. Bina ve apartman yönetiminde uzmanlaşmış olan firmamız en hızlı şekilde çözüm odaklı çalışan bir firmadır. Apartman yönetim durumu ne olursa olsun çözüm odaklı yaklaşımımız ile profesyonel planlama yaparak modern sistemi uyguluyoruz.