Aidat Problemleri

Aidat Problemleri

Apartman ve site hayatının en çok gündeminde olan sorunlardan biri aidat problemleridir. Ortak alanların denetiminin, bakımının, korunmasının, tadilatının yapılabilmesi için tüm ev sahiplerinden toplanan eşit aidatlar vardır. Aidat problemleri apartman ya da site sakinleri için oldukça sıkıntı yaratabilmektedir. Bu problemin tamamen çözülmesi için yönetimin profesyonel olması gerekir.

Apartman ve site yönetiminin profesyonel olması için alanında uzman meslek sahipleriyle profesyonel yöneticilik hizmetleri sunuyoruz. Aidatların eşit ve adil olarak hesaplanması, toplanması, gerekli yerlere adil şekilde harcanmasını sağlayan yönetim sistemini mevcut sisteminize uyguluyoruz. Sorunlarınız ne kadar büyük olursa olsun çözüm odaklı yaklaşımlarımız ile kısa sürede çözülüyor.

İmer Yönetim İle Aidat Problemleri Ortadan Kalkıyor

Apartman ve sitelerde aidat probleminin yaşanma nedeni ilgilenen kişilerin profesyonel yönetimi bilmemesinden kaynaklanıyor. Kanunlara uygun eşit ve adil apartman yönetimi hizmeti veren firmamız bu alanda uzmanlaşmış bir firmadır. Sunduğumuz profesyonel yönetim hizmeti sayesinde aidat problemleri ortadan kalkıyor. Aidatların kullanılması gereken yerlerde kullanılması sağlanıyor.

Profesyonel apartman ve site yönetimi ile sadece aidat problemleri değil ortak alanlarla ilgili tüm problemleriniz kısa sürede çözülür. Biz ortak yaşam alanlarının idaresi konusunda uzmanlaşmış ve bu alanda marka tescilli bir firmayız. Apartman ve site yönetiminde modern yaklaşımlarla yaşam standartlarınızın kalitesini yükseltiyoruz. Hizmetlerimizden yararlanmak için bizimle iletişime geçebilir ve aklınızdaki tüm soruları uzman ekibimizle paylaşabilirsiniz.